Back
Next product
Flytande svart tvål 149,00 kr249,00 kr

Jamaican Black Castor Oil

289,00 kr

Oljan för dig som vill få längre hår, Black Jamaican Castor Oil!

100% ren, inga mineraloljor, inget salt och inga tillsatser – BLACK JAMAICAN CASTOR OIL (Svart Jamaikansk ricinolja)
Oraffinerad Black Jamaican castor oil pressas från organiska ricinbönor som växer och produceras på en farm vid St. Thomas i Jamaica. Oljan produceras och levereras av Tropic Isle Living och vi är glada över att vara deras återförsäljare i Sverige!

Nollställ
Beskrivning

Beskrivning

Black Jamaican Castor Oil,  Svart Jamaikansk ricinolja – den exklusivare varianten av Ricinolja.

Handpressad & utan kemikalier från Jamaica

Oljan levereras i deras autentiska bärnstensflaska och oljan är handpressad på det traditionella viset utan användning av kemikalier.

Bättre än den ljusa ricinoljan.

Den är inte lika tjock och kladdig som den billigare ljusa ricinoljan och har en aningen rökig doft. Användare har rapporterat tjockare hår, positiv lugnande effekt på torr hy och används flitigt inom hot oil treatments.

Toppalternativet för långt hår.

Jamaican black castor oil (eller jamaickansk svart ricinolja på svenska) innehåller större andel näringsämnen än den vanliga ljusare ricinoljan och är därför toppalternativet för de som vill få längre hår.

Fler användningsområden för håret.

Utöver dess starkaste område att ge näring & hjälpa håret att växa är Jamaican black castor oil även bra för att göra rent hårbotten, öka cirkulationen, bli av med infektioner & svamp som såklart också hjälper håret att växa.

Likt Jojobaoljan hjälper Jamaican black castor oil hårbotten att bli av med överproduktion av olja och kan även hjälpa till med att bekämpa mjäll, flagning och löss.

Genom att massera in jamaican black castor oil i hårbotten blir effekten ännu bättre och ger håret energi att motverka kluvna toppar och håravfall. Proteinerna, vitamin E och mineralerna man hittar i Jamaican black castor oil gör med tiden även håret mjukare och ger ett hälsosammare hår med mer ”shine”.

Ett bra skydd

Jamaican black castor oils starka anti-svamp, anti-inflammatoriska & antibakteriella egenskaper gör jamaican black castor oil till ett vanligt alternativ för de som slåss mot håravfall som ofta kan grundas i dessa problem.

Hur använder jag Jamaican black castor oil (JBCO) för längre hår?

Dagligen

Massera dagligen in Jamaican black castor oil i hårbotten och hårets rötter och lämna det gärna i minst 1 timme eller ännu bättre över natten.

Veckovis

En gång i veckan kan du med fördel göra en ”hot oil treatment”. För att göra hot oil treatment applicera rikligt med JBCO, sätt på en ”plastmössa” och använd hårtorken i 15-30 minuter. Efteråt kan du skölja ur oljan med ljummet vatten.

 

Trötta ögon.

Brist på sömn, stress och utmatning etc kan leda till mörka ringar och påsar under ögonen.

Du kan minska denna ”skönhetsfläck” genom att gnida in Black Jamaican castor oil under dina ögon innan du går och sover på kvällen.

Tvätta inte bort det utan låt bara ”JBCO” penetrera huden så det kan rena, återställa och läka området medan du sover.

Gör du denna behandling konsekvent under en längre period bör du se en skillnad!

237 ml

Fraktinformation
Leveranstiden för våra paket är 1-3 vardagar.
Kostnaden för frakt är 39:- om du handlar för mindre än 500:-
FRI FRAKT när du handlar för 500:-