Ät dig snygg

Vi kan spendera hur många timmar på gymmet som helst, men om vi inte ser efter vår kropp från insidan så kommer vi att åldras minst lika mycket ändå. För att vi ska kunna hålla oss fräscha och unga längre är det viktigt att vi ser till att inte bara jobba med utsidan, utan även med insidan. Då menar vi inte att du ska meditera eller jobba med sinnet, även om det i sig också kan få dig att må bättre. Vi menar att du ska använda dig av livsmedel som inte bara är goda, utan som också kan få dig riktigt snygg!

Är du en sådan person som lägger väldigt mycket pengar på olika produkter och behandlingar? Då kan du sluta med det och dessutom få ett mycket bättre resultat. Om du inte vill sluta helt kan du åtminstone ta hälften av pengarna och lägga på att uppdatera ditt kylskåp och skafferi istället. Här nedan har vi listat 8 stycken näringsämnen som kommer att göra succé för ditt utseende. Vi har även listat i vilka livsmedel du kan finna dem.

VITAMIN-A – Sötpotatis, morötter, fisk, kött, mejeriprodukter och ägg. Även spenat är en riktigt bomb.

B12-VITAMINER – Denna typ av näringsämne får du i dig via kött, skaldjur, kyckling och mejeriprodukter. Veganer och vegetarianer kan ha svårt att få i sig tillräckligt och kan behöva använda sig av kosttillskott. Dock är produkter som havre-, ris- och sojadryck rika på B12.

VITAMIN C – Apelsiner, jordgubbar och blåbär. Spenat, brysselkål, paprika och tomater är rika på C-vitamin.

D-VITAMIN – D vitamin är viktigt för att vi ska må bra och tyvärr lider de allra flesta svenskar av ett underskott. Vill du få i dig mer D-vitamin kan du använda livsmedel som apelsinjuice, spannmål och mjölk.

E VITAMIN – E-vitamin hjälper dig att hålla din hud ung längre. Du hittar vitaminen i bland annat fet fisk, lax, avokado, sötmandel och solrosfrön.

K-VITAMIN – K vitamin är inte speciellt omtalat, men otroligt viktig. Den hjälper dig att reducera ärr och mörka ringar. Du hittar näringsämnet i livsmedel som blåbär och grönkål, men även i alla sorters mejeriprodukter. Vill du få en riktig bomb av K-vitamin är det lever som du ska satsa på.

ZINK – Zink hittar du lättast i vetegroddar, mejeriprodukter och i skaldjur. Även i kött kan du hitta större mängder zink. Är du vegan kan det vara bra att även här använda sig av tillskott av zink för att ge kroppen alla ämnen som behövs.

OMEGA 3 – Omega 3 kan du hitta i bara mer än fisk, men lax och avokado är annars riktigt bra källor till näringsämnet. Utöver fisk och avokado finns det mycket Omega 3 i linfrön, chiafrön, pumpafrön och i valnötter.

mh-purity-lite