Så behandlar du håravfall

Håravfall kan vara ett generande problem för många män och kvinnor. Håravfall och tunnhårighet kan bero på olika faktorer, det allra vanligaste brukar vara genetiskt betingat.

Det är många som går runt och mår dåligt över detta besvär. Men det finns ett antal produkter och behandlingar man kan använda sig av för att stoppa och reducera håravfall.

Många av dessa produkter är receptfria och finns på apotek, det finns även en hel del kosttillskott och vitaminer som går att köpa i hälsokostbutiker. Men det allra mest effektiva för att behandla håravfall och tunnhårighet är klinikbehandlingar. PRP-behandling är det som svarar bäst på håravfall oavsett vilken orsak det beror på. Det är en behandling som fungerar både för män och kvinnor. Och behandlingen hjälper även till att återuppliva de hårsäckarna som har slutat att producera hår, till att börja producera hår igen. Detta innebär att man kan väcka liv i döda hårsäckar för att kunna få tillbaka de hår man tappat.

Vad är PRP?

PRP-behandling är en behandling där man tar blod från patienten och separerar plasman från resterande delar av blodet. Sedan injiceras plasman in på de delar av där man vill stoppa håravfallet, detta reducerar håravfall och väcker även liv i de gamla hårsäckarna. På Nordic Hair kan man få all hjälp man behöver med en sådan behandling. Är man osäker på om detta är ett bra alternativ kan man börja med en konsultation för att sedan ta det vidare till en behandling.

De flesta som har genomgått PRP-behandling ser en skillnad redan efter några veckor. Och många har även fått fylligare, tjockare och friskare hår efter dessa behandlingar.

Tveka inte att ta reda på mer om denna behandling!

mh-purity-lite