Bli av med rynkor

Det är inte bara åldern som kan påverka hur vår hy ser ut. Även vår vardag och kost har stor betydelse för hur snabbt vi åldras. Om du t.ex. röker så kommer du att se äldre ut mycket snabbare än den som är rökfri och fokuserar hårt på hälsa och träning. Det finns produkter på marknaden som säger sig kunna ta bort alla möjliga typer av tidiga ålderstecken, men om man inte vill lägga pengar på dessa (eller använda injektionsbehandlingar) så kan en hemmagjord mask göra susen.

Att känna sig plufsig eller skrynklig är inte ovanligt, men du kan snabbt strama till och upp ditt ansikte genom att skapa en ansiktsmask gjord på äggvita. Äggvita är som bäst när du använder den i sin renaste form, alltså direkt från ett ägg. “Färdig” äggvita eller äggvitepulver är inte att rekommendera för denna mask.

Börja med att bland en äggvita tillsammans med 1 tsk mandelolja. Smörj in hela blandningen i ditt ansikte och låt den sedan verka under loppet av 10-15 minuter. Skölj av med ljummet vatten och känn hur din hy har blivit fastare och mer åtstramad direkt.

mh-purity-lite