Spraytan – ett professionellare alternativ till brun utan sol

Har du tröttnat på att bli randig som en zebra eller se ut som en “ompa lompa”? Du är inte ensam! Under många år har kvinnor (och män) världen över trilskats med de så kallade brun utan sol-krämerna. Dessa krämer finns i otaliga former och från mängder med olika tillverkare. Alla säger sig vara bättre än den andra och lättare att applicera, men i slutändan får man aldrig resultatet som man var ute efter. Benen är ojämna och armbågarna alldeles för mörka. I ansiktet är man mer orange än vad man någonsin skulle kalla brun. Det blir helt enkelt inte rätt och även om krämen går bort relativt snabbt, så kan du behöva bära din nya hudton under åtminstone 3 dagar.

Vad ska man då göra om man vill vara brun och fräsch, men skippa allt kladd? Det bästa alternativet är inte att gå till solariet, även om du kanske hade planerat att göra just detta. I ett solarium utsätter vi huden för farliga UV-strålar och för mycket solande kan leda till hudcancer och andra otrevliga problem och sjukdomar. Istället vill vi rekommendera dig att besöka en salong och beställa en behandling kallas spraytan!

Kanske har du redan hört talas om spraytan tidigare? Du har kanske läst om det på en nyhetssajt på nätet eller så har du hört om bloggare som har utfört behandlingen. Spraytan är precis vad det låter som, en bränna som sprayas på huden. Istället för att använda sig av krämer så använder behandlaren en färgpistol, likt en air-brush och sprayar din kropp i önskad nyans. Du kan själv välja om du vill spraya hela kroppen eller om du bara vill ha bättre färg i ansiktet. Behandlingen går mycket snabbt och kostar bara någon enstaka hundring.

Innan och efter behandlingen

Innan du bestämmer dig för att göra en behandling är det viktigt att du är förberedd. Du kan naturligtvis boka in behandlingen i förskott, men innan du går dit bör du se till att du är nyduschad och att du har skrubbat kroppen ordentligt. Genom att skubba bort död hud säkerställer du att du får ett jämnare och mer hållbart resultat.

Även efter behandlingen kan du behöva tänka på lite olika saker. Se till att du låter det gå några timmar innan du duschar och tänk på att bära lösa kläder till och från salongen.

mh-purity-lite