Den nya generationens bröstimplantat

Är du inte riktigt nöjd med utseendet på din byst? Kanske tycker du att brösten är för små eller för hängiga efter amning? Då kan bröstimplantat vara ett alternativ. Många drar sig emellertid för detta eftersom de tror att resultatet ska se onaturligt ut. Läs vidare för att lära dig mer om den nya generationens bröstimplantat och varför de fungerar bättre.

Många tänker på hårda, runda bröst med ett onaturligt utseende när de tänker på bröstimplantat. Så ser det dock inte ut idag. Företaget Motiva Sverige har fokuserat på att ta fram ett naturligt och ergonomiskt bröstimplantat. Det betyder att ingen annan än du kommer att veta att du har implantat, om du inte berättar det.

Implantat gjorda för att efterlikna naturlig bröstvävnad

Bröstimplantat har genom tiderna sett lite olika ut. Säkert har du sett de runda bollarna fyllda med koksaltlösning och silikon. Vi har också kunnat läsa om personer som blivit sjuka av sina implantat då de till exempel läckt. Den nya generationens implantat från Motiva är mycket säkra och dessutom utformade för att efterlikna den naturliga bröstvävnaden. Det gör att bröstet följer dina rörelser. Ligger du ned är brösten runda och toppiga och står du upp blir de mer sluttande, precis som ett naturligt bröst. Att välja ett säkert implantat är a och o för att få ett lyckat resultat.

Välj rätt kirurg

Att göra en bröstförstoring är en ganska dyr investering. Många vänder sig därför till billigare kliniker eller åker till och med utomlands för att göra sin operation. Det är dock en dålig idé. Det är viktigt att tänka på att du förhoppningsvis kommer att ha dina nya bröst länge. Om resultatet blir misslyckat kan det bli mycket kostsamt att åtgärda det. Var därför noga när du väljer din klinik och ta gärna referenser från andra.

Fördelarna med att välja en duktig och välrenommerad kirurg är många. Du kan till exempel få rätt rådgivning innan operationen och då få reda på vilket resultat du kan vänta dig. Skulle du välja en klinik utomlands blir det dessutom krångligt att göra återbesök om du skulle råka ut för komplikationer.

Ha realistiska förhoppningar

Det är vanligt att sätta höga förhoppningar till en bröstoperation. Kanske tror du att hela livet ska förändras och att du ska bli en lyckligare människa bara för att du har nya bröst. Det är tyvärr sällan fallet. Visst kan du få bättre självförtroende när du är mer bekväm med din kropp, men det betyder inte att du inte ändå måste arbeta med din självkänsla. Kom ihåg att det är insidan som verkligen räknas. En del har också för höga förhoppningar på själva resultatet. Hur slutresultatet kommer att bli på ett ungefär kan en duktig kirurg berätta för dig. Allt beror på förutsättningar, till exempel hudens elasticitet och återhämtningsförmåga. För bästa slutresultat är det också viktigt att du följer din planerade eftervård väldigt noga. Var också beredd på att återhämtningstiden kan vara ganska smärtsam. Med en bra klinik i ryggen får du dock mycket råd och stöttning för att underlätta den.

mh-purity-lite