Färgning av bryn och fransar

I Sverige är det inte ovanligt att man föds med ljust hår. Det gäller både håret på huvudet och håret på kroppen. Detta inkluderar naturligtvis att man även har ljusa ögonbryn och ljusa ögonfransar, något som många inte uppskattar. Med hjälp av mascara och ögonbrynsskugga kan man sätta mer färg på ansiktet och därmed också se lite piggare ut. Det är dock inte alla som föredrar smink eller som vill behöva sminka sig på en daglig basis. I sådana fall kan en färgning av bryn och fransar vara lösningen.

Att färga bryn och fransar är precis vad det låter som. Precis som det finns hårfärg till håret så finns det även färg till dessa områden. Även om det finns produkter för hemmabruk så rekommenderar vi att du besöker en salong för att få behandlingen utförd. Det är inte speciellt kostsamt och håller till dess att du tappar dina fransar och nya växer ut.

Den här behandlingen är perfekt att göra för den som vill se pigg och fräsch ut, utan att behöva använda sig av smink. Den är enkel, smärtfri och kostar inte mycket. Du kan dock inte titta under behandlingen, t.ex. läsa en tidning, så ta med dig hörlurar och musik så du inte blir uttråkad.

mh-purity-lite