Lashlift – öppnar upp dina ögon direkt!

Visst är det härliga med ögonfransförlängningar? Inom bara loppet av en timme har du fått ögonfransar likt en Disneyprinsessa. Med en ögonfransförlängning kommer dock väldigt mycket underhåll. För det första måste du undvika vissa typer av skönhetsprodukter för att inte förstöra dina fransar och för det andra måste du ständigt se till att fylla på när de börjar att lossna. En ögonfransförlängning med hjälp av volym- eller singelfransar är dessutom kostsam och du kan inte ta bort fransarna själv.

Vad ska man då göra om man vill ha snygga fransar utan att behöva göra en förlängning? Lösningen på problemet kommer i form av en behandling som kallas för lashlift. Lashlift är en behandling som går ut på att dina egna fransar böjs uppåt, permanentas och därefter färgas. På så sätt öppnas dina ögon upp och du får en mascaraeffekt även när du är helt osminkad. Behandlingen är enkel och går snabbt att utföra och dessutom behöver du inte “fylla på” den. Om du inte vill fortsätta med behandlingen så väntar du bara tills dina fransar ramlat och nya har vuxit fram.

En behandling med lashlift tar cirka 30 minuter och kan kosta allt mellan 400-600 kronor. Se till att du går till en utbildad och erfaren behandlare för att säkerställa att arbetet blir utfört på ett bra och säkert sätt. Vill du se vilket resultat som du har att vänta dig kan du spana in första, bästa skvallerblaska på nätet. Nästan alla modemagasin och skönhetssajter har skrivit om behandlingen som gör din vardag enklare.

mh-purity-lite